Baranya vármegye

2023.11.27. 07:20

Hétfői programajánló

Bama.hu

Turmix

Civil Közösségek Háza (Szent István tér 17.): Pécsi Városszépítő és Városvédő Egyesület – „Érdekességek Pécs múltjából” című előadás. Előadó: Sey Gábor helytörténész, moderátor: dr. Vargha Dezső szakosztályvezető (17.00).  

Csorba Győző Könyvtár (Tudásközpont, Universitas u. 2/A.), Apáczai Csere János Fiókkönyvtár (Apáczai körtér 1/D.), Belvárosi Fiókkönyvtár (Király u. 9.), Kertvárosi Fiókkönyvtár (Honvéd tér 1.), Minerva Fiókkönyvtár (dr. Veress E. u. 6.), Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár (Nagy Jenő u. 24.): Szerezz örömöt! Cipősdoboz akció 2023. A Csorba Győző Könyvtár az idei évben is ormánsági gyerekeknek gyűjt ajándékokat a karácsonyfa alá. Ha szívesen csatlakoznál: keress egy üres cipősdobozt, töltsd meg kedves ajándékokkal és írd rá, hogy hány éves kisfiúnak vagy kislánynak készült. A dobozba gyümölcs, konzerv, törékeny tárgy vagy romlandó étel ne kerüljön. A csomagokat 2023. december 11-ig várják, a fiókkönyvtárak nyitvatartási idejében.

Pécsi Kulturális Központ (Dr. Veress E. u. 6.): Bűvész Szakkör Richard Davidsonnal. 7 éves kortól várják a jelentkezőket. Mindig és érdekelt a bűvészet? Kedvet érzel kitűnő trükkök elsajátításához? A belépés díjtalan (18.00).  

VOKE Vasutas Művelődési Ház (Váradi A. u. 7/2): Vagabond Világjáró Klub. Előadás címe: Nemzeti parkok és nagyvárosok az USÁ-ban. Előadó: Muth Csilla (18.30).  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában