Érdekes előadások

2023.11.04. 10:00

Idén is leszüretelik a képregényeket Pécsen

A Csorba Győző Könyvtár – Tudásközpont – ad otthont a II. Pécsi Képregényszüretnek. Az esemény délelőtt 10 órakor startol és egészen délután 4 óráig várja az érdeklődőket.

Czeczon Enikő

Illusztráció

Fotó: Jeff Whyte

A rendezvény szervezői készülnek workshoppal, beszélgetésekkel és meglepetésekkel is, valamint egész napos árusításra is számíthatnak a részvevők a kiadók és magáneladók részéről.  

A rendezvény a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar Képregénytudományi Kutatóközpont kerekasztal-beszélgetésével indul, melynek témája a zine és a képregény lesz. A résztvevők többek között keresik arra a kérdésre a választ, hogy a mai Magyarország színterén miképpen hat egymásra zine és képregény, hogyan fejlődik párhuzamosan és összefonódva. A nap folyamán egy előadás keretében a hazai szuperhős alkotók legendás alakja, a kiváló szegedi előadó Váradi Gábor mesél arról, hogy milyenek is a magyar szuperhősök, és még számos beszélgetéssel készülnek a szervezők.  

Bővebb információért keressék fel a képregényszüret Facebook-eseményét

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában