Baranya vármegye

2023.11.07. 07:20

Keddi programajánló

Bama.hu

Forrás: MW

Fotó: Havran Zoltán

Színház

Pécsi Harmadik Színház (Hajnóczy J. u. 41.): Csirkefej (19.00).  

Pécsi Nemzeti Színház (Színház tér 1.): Furcsa pár (Szabó Samu bérlet, 19.00), Kamaraszínház: Az öldöklés istene (19.00).  

Koncert

Kodály Központ (Breuer Marcell sétány 4.): Pannon Filharmonikusok: Babzsák bölcsiseknek II. A Babzsák koncertek egy zsák szeretettel és varázslattal megtöltött alkalmak (16.00), Filharmónia Magyarország: Nemzeti Filharmonikus Zenekar. A Mesterbérlet koncertje. Műsor: Verdi: Requiem, vezényel: Vashegyi György (19.00).  

Turmix

Művészetek és Irodalom Háza (Széchenyi tér 7-8.): Irodalmi és filozófiai stand up – A 21. század etikája. Dr. Novák Pál előadása. A részvétel ingyenes (19.00).  

Tettye Oktatási Központ (Tettye tér 8.): DDNP Klub: Változások a városi vadkárban Pécsett. Az ingyenes előadások résztvevői sok érdekes titkot hallhatnak növény- és állatfajokról (17.00).  

Tudásközpont (Csorba Győző Könyvtár, Universitas u. 2/A.): „És máig is élnek” – Európai Grimm-illusztrációk. Az Internationale Jugendbibliotek és a Goethe-Insitut Budapest vándorkiállítása. A kiállítás megtekintehető 2023. november 15-ig, a könyvtár nyitvatartási idejében.

Tudásközpont (Csorba Győző Könyvtár, emeleti kiállítótér, Universitas u. 2/A.): Az én tizenkettőm. Írók, költők portrészobrai. Varga Zoltán Zsolt szobrász – tárlatvezetéssel egybekötött – kiállításmegnyitója. A kiállítás megtekinthető 2023. november 30-ig, a könyvtár nyitvatartási idejében. Megnyitó ma (17.00).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában