Figyelem!

2023.11.29. 14:40

Változik a könyvtárak év végi nyitva tartása

Decembertől változik a Csorba Győző Könyvtár és a fiókkönyvtárak nyitvatartási ideje.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: UfaBizPhoto

A Tudásközpontban december 4. és 22. között – hétfőtől péntekig – 8 és 18 óra között lesz nyitva az intézmény, szombatonként 10 és 18 óra között, míg vasárnap zárva tart. Szintén ez a nyitvatartási rend lesz érvényben január 2. és 27. között is.

– A Csorba Győző Könyvtár nyitva tartása a Tudásközpontban a vizsgaidőszak miatt a növekszik. A PTE Könyvtára az épületben 18 és 24 óra között is szolgáltat majd

 – tájékoztatott hírportálunkat Miszler Tamás, a CSGYK igazgatója.

A Tudásközpontban található könyvtár december 23. és 26., valamint december 31-én és január 1-jén zárva tart, viszont ami változás az elmúlt évekhez képest, hogy december 27. és 30. között nyitva lesz a könyvtár 10 és 18 óra között.

– A két ünnep között azért lesz nyitva a Tudásközpont, hogy az ünnepi időszakban is legyen könyvtári szolgáltatás – informált minket az igazgató.

A fiókkönyvtárak – Apáczai Csere János Fiókkönyvtár, Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági Tanulótér, Kertvárosi Fiókkönyvtár, Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár – december 22-én 9 és 14 óra között lesznek nyitva, 23-ától viszont zárva tartanak.

A Minerva Fiókkönyvtár december 21-én 9 és 12 óra között, valamint 13 és 17 óra között lesz nyitva, viszont december 22-étől zárva tart.

A nyitva tartások a következőképpen alakulnak januártól a fiókkönyvtárakban: az Apáczai Csere János Fiókkönyvtár az új esztendőben először január 8-án nyit ki 13 órakor, míg a Kertvárosi Könyvtár és a Várkonyi Nándor Fiókkönyvtár és Pinokkió Gyermekkönyvtár január 2-án 10 órától várja a kölcsönzőket.

A többi három könyvtár, azaz a Belvárosi Fiókkönyvtár és Ifjúsági Tanulótér, a Minerva Fiókkönyvtár és a Csipkefagyermekkönyvtár áprilisban nyitja meg újra ajtajait az olvasók előtt, utóbbi kettő új helyszínen.

További információ a Csorba Győző Könyvtár weboldalán olvasható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában