Fantasztikus hangulat

2023.12.10. 10:30

December második hétvégéjén sem fogunk unatkozni

Advent második vasárnapja is programmal teli lesz a XII. Adventi Kézműves- és Mesevásáron. Azon kívül, hogy az árusok várják az érdeklődő családokat, számos izgalmas eseménnyel várják a kicsiket és a felnőtteket egyaránt. 

Czeczon Enikő

Fotó: Löffler Péter

Délelőtt 10 és délután 4 óra között a Magtár Látogatóközpontban Kerámia festődére várják a gyerekeket és szüleiket egyaránt. Délelőtt 11 órakor Szabó Zsuzsa bábművész lép a Széchenyi tér színpadára, ahol a közönség asztali betlehemes bábtáncoltatását láthatja. A játék az eredeti szövegek mellett a magyar bábjátékos hagyományból ismert bábtáncoltatást is hűen felidézi, a pásztorok és a Háromkirályok alakoskodó játéka is bábokkal lesz bemutatva.

Délután fél 4 és fél 5 között a Széchenyi térre érkezik Stenczer Béla színművész, aki mesét fog olvasni a gyerekeknek.  Majd a felolvasást követően a Janus Pannonius Gimnázium kórusának karácsonyi műsora következik, és a Pécsi Rotary Klub díjátadójára is sor kerül az est során.

A programok zárásaként pedig fellép a Chache Rom Együttes, akik fantasztikus hangulatot fognak teremteni a téren. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában