A csodák léteznek

2023.12.05. 10:30

Egy kozmikus erő válaszolt egy lány óhajára

A Walt Disney Animation Studios újabb animációsfilmmel jelentkezett, amelynek címe a Kívánság. Az alkotás a stúdió fennállásának 100. évének alkalmából készült, amelyet december 5-én a pécsi Cinema City és az Uránia Mozi is vetít.

Czeczon Enikő

Forrás: Shutterstock

Fotó: Zoriana Zaitseva

A mozikba kerülő mese a következő kérdést teszi fel: Hogyan keletkezett a hullócsillag, ami oly sok Disney-figura kívánságát teljesítette?

A mesében adott Rosas varázslatos királysága, amelynek egyik lakója Asha, a mindig derűs és éles eszű lány, akinek nagyon fontos a közösség, amiben él. És a szükség órájában, amikor az ég felé tekint és kíván egyet, óhajára válaszol egy kozmikus erő – egy határtalan energiával ellátott, eleven kis gömb formájában. Asha és ez a kis gömb fenyegető ellenségekkel néznek szembe, hogy megmentsék a királyságot és bebizonyítsák, hogy egy bátor szívű ember és a csillagok varázsa együttesen csodálatos dolgokra képes.  

Az animációs filmet az Uránia Mozi egy alkalommal – 15:40 –, míg a Cinema City többször – 13:45; 15:00; 16:00 (3D); 17:15; 18:15 – tűzi műsorra december 5-én. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában