Egy titokzatos felvétel

2023.12.03. 10:27

Kegyetlen vérontást szül a féltékenység és az irigység

A pécsi Cinema City is bevette őszi-téli műsortárába az Éger című magyar bűnügyi filmet, amelyet december 3-án délelőtt 10 órakor vetítenek 2D formátumban.

Czeczon Enikő

A film mottója a következő: Az adósságot végül mindig meg kell fizetni. 

A két főszereplő Károly és Zsolt, akik egyszerre legjobb barátok, vetélytársak és esküdt ellenségek, és mindketten egymás életének szerves részei mióta az eszüket tudják. Az évek során azonban elszakadnak egymástól, viszont hosszú idő után útjaik újra keresztezik egymást, amikor a munkanélküli, reményvesztett Zsolt megjelenik az éppen életközépi válságon keresztülmenő Károly ajtajában. Ez a találkozás olyan eseményláncolatot indít el, amely nem csak kettejük, hanem minden szerettük életét végérvényesen tönkre teheti. Vérontás veszi kezdetét a féltékenység, irigység és bosszú miatt, és az események középpontjában szerepet kap egy titokzatos felvétel, a véletlenek összejátéka és a sors keze.  

A film rendezője Nagy Borús Levente, akinek ez az első nagyjátékfilmje. Az előző években két kisfilmet tett már le a magyar filmes asztalra, amely a Diszfória és a Tantrum címeket viseli. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában