Újra nagyvásznon

2023.12.24. 10:00

Kevin nélkül nincs karácsony, és most a moziban is láthatjuk nem mindennapi kalandját

Annyiszor, de annyiszor leírtuk már ebben a téli időszakban azt, hogy Kevin nélkül nincs karácsony! És ez igaz is, de most nem csak a tévéképernyőkön találkozhatunk újra vele, hanem a pécsi Uránia Moziban, ahol december 24-én, délután 2-kor műsorra tűzik a Reszkessetek, betörők! első és egyben legjobb részét.

Czeczon Enikő

Igen, ez AZ a ház.

Fotó: andhikatriyadi

Egy igazi nagy családi karácsonyra készül a McCallister család. Párizsba utaznak, de az utazás körüli felfordulásban végül csak otthon felejtenek valakit: Kevint. A fiú egyedül marad a családi házban, de nem bánkódik azon, hogy otthon hagyták, sőt, még élvezi is, hiszen ő lesz a ház ura. De előbb-utóbb ráun erre a nagy szabadságra – viszont lesz mivel foglalatoskodnia, mivel két ügyefogyott betörő mászik éppen be hozzá az ablakon. Kevin azonban nem ijed meg tőlük: haditervet készít, és százféle ravaszsággal és furfanggal úgy elbánik a rablókkal, hogy nem sokára ők is azt kívánják, bár utaztak volna inkább Párizsba.  

A filmet Chris Columbos jegyzi, akinek keze alól került ki az alkotás második része is, de ő rendezte a Szörnyecskéket, a Hull a pelyhest, valamint a Harry Potter filmsorozat első két részét is. És igen, biztosan mindenki látta már ezt a filmet – de nagyvásznon azért egészen más! Úgyhogy ha kész a fa, akkor irány a mozi!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában