Újabb koncertfilm

2023.12.21. 10:00

Nem mindennapi élményt élhetnek át a nézők a moziban

A koncertfilmek a reneszánszukat élik. Azt nem lehet kijelenteni, hogy minden héten van egy a mozik műsorán, de talán azt már lehet mondani, hogy havonta előfordul. Ez alól a december sem kivétel, hiszen 21-én a pécsi Cinema City 19 óra 10 perckor a Renaissance: A Film By Beyoncé című alkotást tűzte műsorra.

Czeczon Enikő

Forrás: youtube

A Renaissance az énekesnő turnéjának a nevét jelzi, amely 12 ország 39 városában 56 előadást élt meg. A film érdekessége, hogy inkább a kulisszák mögé nyújt betekintést, bemutatva Beyoncét, mint az előadóművészt, és mint a döntéshozó producert, aki keményen dolgozik, hogy minden hibátlanul összeálljon. A koncertfilmért is maga az énekesnő kezeskedett, hiszen saját produkciós cégével készítette el. 

A mozi közönsége nagyjából végigkísérheti az egész koncertsorozatot, a stockholmi nyitóelőadástól a Kansas Cityben tartott nagy fináléig. De bepillantást kapnak a nézők abba is, hogy Beyoncé a turné minden aspektusából megpróbálja kivenni saját kreatív részét, mert célja túlszárnyalni régi önmagát, egyben megalkotni örökségét.  

A turnéról a kritikák elismerősen nyilatkoztak, amelyen több mint 2,7 milli néző vett részt, de a kapuk most kitárulnak, hogy a világon bárki átélhesse a koncert által nyújtott fantasztikus élményt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában