Bonyodalom bonyodalom hátán

2023.12.29. 10:00

Válságos időket él meg az egykori autóversenyező

Hogyha Adam Driver egy film főszereplője, akkor az adott alkotást mindig kíváncsian várjuk, hiszen a színésznek annyiféle arca van, hogy szeretünk ezekből minél többet látni. A Gucci-ház után nem meglepő, hogy a Ferrari című alkotás főszerepét is elnyerte, amely filmet a pécsi Apolló Mozi, a Cinema City és az Uránia Mozi is vetít december 29-én.

Bama.hu

A külsőségekre is odafigyeltek

1957 nyarán járunk, a Formula 1 látványosan pörög, ám az egykori versenyző, Enzo Ferrari válságos időket él meg. A gyárat, amit feleségével, Laurával a semmiből hoztak létre tíz évvel korábban, a csőd fenyegeti. Mindemellett vehemens házasságukra rányomja bélyegét az is, hogy fiuk, Dino a közelmúltban meghalt. És Ferrarinak azt is nehezére esik elismernie, hogy született egy gyermeke, Pieró Lina Larditól. A magánéleti bonyodalmak mellett a versenyzés  és a győzelem iránti szenvedélye egyre-másra próbára teszi mindannyiukat, amikor elindulnak az Olaszország ezer mérföldnyi területén átívelő Mille Miglián. 

December 29-én a filmet az Apolló Mozi és az Uránia Mozi egyszer vetíti. Az előbbi este fél 8-kor, míg utóbbi negyed 9-kor. A Cinema City viszont hat alkalommal – 10:30; 13:15; 16:00; 17:45; 20:30; 22:10 – tűzi műsorra a Ferrarit. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!