Szenvedélyes viszony

2024.01.24. 10:00

Egy 18 éves diáklány megkörnyékezi irodalomtanárát

Ha már január 25-én kispéntek lesz, akkor már érdemes a szórakozásra is gondolni, és mondjuk moziba menni, hiszen a pécsi Uránia Mozi és a Cinema City is vetíteni fogja a Csábító leckék című alkotást.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: FTiare

A film főhőse Miller tanár úr, aki régen sokkal többre vágyott: író akart lenni, de most csak egy kisvárosi középiskola irodalomtanára. De aztán találkozik egy lánnyal, Cairóval, aki tehetséges, művelt, különleges, nagyon szép és nagyon unatkozik. A lány megkörnyékezi a tanárát, és együtt egyre messzebbre sodródnak a tananyagtól, és a férfi már maga sem tudja, mi történik vele. A tanárban a 18 éves diáklány olyan szenvedélyeket ébreszt, amelyekről nem tudta, hogy léteznek. A lány azonban kiszámíthatatlan, és író akar lenni, tehát mindig gondoskodik egy új, váratlan fordulatról.

A filmet az Uránia Mozi egyszer – 16:20 –, míg a Cinema City négyszer – 14:30; 16:30; 18:30; 20:30 – vetíti január 25-én, a film premierjének napján. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!