Mulatság

2024.01.21. 21:30

Farsangi karneválra készül a kistelepülés

Eseménydúsan indul a 2024-es év a szentlőrinci járásban található Kacsótán.

Mohay Réka

Amint arról a település közösségi oldalán is beszámoltak, a Magyar Vöröskereszt jóvoltából 120 kilogramm lisztet osztottak ki a kacsótai alapszervezet tagjai között, akik örömmel fogadták a hozzájárulást. A hétvégén pedig zárt körű, zenével és harapnivalóval egybekötött pótszilveszteri mulatságot tartottak a lakosság számára a kultúrházban, ahol több korosztály képviselői együtt kapcsolódhattak ki az elmúlt év fáradalmaiból, sokan a látogatók közül táncra is perdültek a jó hangulatúra sikerült hétvégi program során.

A településen a farsangi időszakot is számon tartják, a jövő hónapban ezt méltóképp meg is ünneplik. Február 3-án, szombaton a kultúrházban farsangi gyermekkarnevált szerveznek. Délután 16 órakor indul a mulatság, a résztvevőktől azt kérik, érkezzenek rögtön jelmezben.

A karnevál során a jelmezes felvonulás mellett további szórakoztató programokkal készülnek a szervezők. Fánkevő versenyen nevezhetnek a nagyétkűek vagy a hagyományos édesség fanatikusai, továbbá táncos báli mulatság, gyermekdiszkó is várja a kultúrházba látogatókat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában