Készülhetünk

2024.01.01. 20:15

Januárban is lesznek színházi előadások a JESZ-ben

A Janus Egyetemi Színház az ünnepek után újult erővel tér vissza januárban. A 2024-es esztendő első hónapjában, egészen pontosan január 19-én újra megnézhetjük A professzor vallomása című nagymonológot, amelynek főszereplője dr. Romhányi György.

Czeczon Enikő

Forrás: JESZ

Januárban két alkalommal, január 22-én és 30-án élvezhetik majd az érdeklődők a Puskin leghíresebb művéből, az Anyeginből készült színművet. 

A hónap zárásaként, január 31-én a Bánk bán beavatás című produkció kerül műsorra, amely a Pécsi Tudományegyetem beiskolázást támogató programjának első, s egyben egy hosszabb sorozatot elindító színházi bemutatója. A beavató színházi forma során a nézők sosem a teljes darabot látják, csak egy-egy részletet, amelyet megszakítanak az elemző drámatanári magyarázatok. A darab elsősorban a középiskolás korosztálynak készült, de a JESZ örömmel ajánlja mindenkinek, aki szereti a friss, kortárs drámaértelmezéseket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában