Kémek világában

2024.01.31. 10:00

Veszélyes játszma: egy sikerszerző menekülni kényszerül

Premier előtt vetítik Matthew Vaugh – Kingsman-filmek, Ha-Ver – legújabb alkotását, Az Argyelle: A szuperkémet a pécsi Uránia Moziban és a Cinema Cityben is január 31-én.

Czeczon Enikő

A film hivatalos leírása úgy kezdődik, hogy minél nagyobb a kém, annál nagyobb a hazugság. A történetben adott egy bestseller kémregény-sorozat írója, Elly Conway, aki számára az idilli boldogságot azt jelenti, ha este otthon ülhet a számítógépével és a macskájával, Alfie-val. Ám egy nap Elly fikciós könyveinek cselekménye tükrözni kezdi egy valódi kémszervezet titkos akciót, így azok az otthoni csöndes esték a múlté lesznek. A macskaallergiás kém, Aiden társaságában Elly menekülni kényszerül, és bejárja a fél világot, hogy mindig egy lépéssel a gyilkosok előtt maradjon, miközben Elly kitalált világa és a való világ közti határok elkezdenek összemosódni.  

A film már most sokak érdeklődését felkeltette, hiszen olyan színészeket vonultat fel benne a rendező, mint Henry Cavill, Samuel L. Jackson, Sam Rockweel és John Cena.

A pécsi Uránia Mozi január 31-én este fél 9-kor, míg a Cinema City este 8 órakor vetíti az alkotást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában