Saját nézőpontok

2024.02.12. 10:37

A közösségi médiában aktív személyiségek tárgyalják ki az est témáját

Multi Asking: Mi a közösségi média szerepe a művészetekben? címen tartanak kerekasztal beszélgetést február 12-én délután 5 órai kezdettel a Szabadkikötőben.

Czeczon Enikő

Azt est folyamán olyan személyek fognak megszólalni a témában, akik a közösségi médiában aktívak, és valamilyen módon tudnak kapcsolódni az est főkérdéséhez.  

Az esemény vendégei között lesz É. Tóth Judit social media és tartalommenedzser, aki korábban az Instaköltészet testközelből címen készített interjú sorozatot. Megszólal majd a témában Mayer Tamás grafikus és illusztrátor, aki számos kötetet illusztrált már; Geisz Barbara adatbázis- és hálózati elemző, akinek nyilvános instagramján mémekkel találkozhatnak a felület használói. A beszélgetés negyedik vendége pedig Balogh Anni magyar alapszakos és közönségszervezés hallgató lesz, aki HR mind officerként tevékenykedik, és posztjait @nyugiii néven osztja meg az instagramon.  

A beszélgetés házigazdája pedig az Ez neked irodalom? és A nagy vad nyomában programsorozat szervezője, Rónoki Bertalan kommunikáció- és médiaszakértő lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában