Mozgás és beszélgetés

2024.03.01. 11:00

Baba-mama Klub indul hamarosan a pécsi KoBeKo-ban

A Pécs és Környéke Szociális Alapszolgáltatási és Gyermekjóléti Alapellátási Központ és Családi Bölcsőde Hálózat, Szivárvány és Napsugár Családi Bölcsődéje Baba-mama klubot szervez kéthetente keddenként, 9:30-tól 11 óráig a KoBeKo Művelődési Központban.

Rajnai-Zsíros Krisztina

20240216 Nyíregyháza Átadták a Kisvakond Bölcsõdét A közel 600 millió forintból kialakított intézményben, három csoportszobában összesen 36 gyermekrõl gondoskodnak. Az épületben korábban magánbölcsõde mûködött, két évvel ezelõtt azonban visszaadták a nyíregyházi önkormányzatnak. Bekerült a bölcsõdefejlesztési programba, pályázati forrásból kívül-belül felújították, korszerûsítették és kettõrõl három csoportszobásra bõvítették. Fotó: Sipeki Péter SP Kelet Magyarország KM

Fotó: Sipeki Péter

 

Várják azon szülők és gyermekeik jelentkezését, akik kicsit kimozdulnának az otthoni környezetből, keresik azt a közösséget, ahol gyermekük hasonló korú társra találhat. 

A klub keretein belül terveznek tematikus és kötetlen beszélgetéseket, kreatív és mozgásos, valamint éneklős-mondókázós foglalkozásokat. Az anyukák számára, gyermekük egészséges fejlődését elősegítendő babatalpmasszázs-oktatást is tartanak. 

Az első alkalom március 5-én lesz. Bejelentkezés: [email protected] és a [email protected] e-mail címek egyikén. 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában