Változatos program

2024.03.09. 08:40

Idén is mindenki megtalálja a kedvérevaló koncertet a PEN-en

Az idei Pécsi Egyetemi Napoknak, közismertebb nevén a PEN Fesztiválnak május 9. és 11. között ad otthont az EXPO Center. A három nap alatt igazi sztárfellépőket láthatunk és hallhatunk, és már meg is van kaptuk a koncertek napi beosztását.

Czeczon Enikő

Az első napon a színpadokon tiszteletét teszi a Bagossy Brothers Company, Desh, Dzsúdló, Tujamo, Dedmani & DJ Friends, az Elefánt, a Hundred Sins, az Ivan & The Parazol, Jauri, a Kacaj, Metzker Viktória és Pullmax.  

A második nap programja is igen változatosra sikeredett, így biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvére való programot. Érkezni fog május 10-én ByeAlex és a Slepp, a Grammy-díjas David Morales, a Kowalsky meg a Vega, a Valmar, az Analog Balaton, Constant K, a Cosmic Disco, Esti Kornél, a FILC, Jay Lumen, Metha, a Mirror Glimpse, Sikztah és Yasmin.  

A fesztivál utolsó napja pedig igazi méltó zárása lesz a programnak. Május 11-én fellép a 30y, a Belga, a Punnany Massif, Bérda Bia, az egy5egy, Lotfi Begi, a Mehringer, a Platon Karatev, és biztos, hogy lesz Necc Party és a Rock The City Karnevál is érkezik majd. 

A fesztivál Facebook oldalán pedig olvasható, hogy a szombati napra egy nagyszínpados headliner produkció is érkezik, de a kiemelet önálló koncertjük miatt csak április elején fogják bejelenti ezt. Mindezek mellett pedig lesz még pár extra program, amiről szintén később adnak tájékoztatást a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában