Szászvári Nőegylet

2024.03.21. 20:15

Különleges programmal készülnek Szászváron a húsvétra

A korábbi évek hagyományainak megfelelően idén is különleges programmal segíti a húsvéti ünnepekre való készülődést a Szászvári Nőegylet a település lakói számára. Idén immár nyolcadik alkalommal szerveznek Húsvétváró délutánt a Szent István Közösségi Házban.

Wald Kata

Március 28-án csütörtökön 14 órától várják a kicsiket és nagyokat egyaránt egy vidám hangulatú, kézműveskedéssel egybekötött rendezvényre. A délután folyamán a gyerekeket nyuszisimogató várja, lehetőség nyílik asztaldísz, illetve húsvéti koszorú készítésére is, ezen kívül különféle tojásfestési- és díszítési technikákat sajátíthatnak el majd a résztvevők, akiktől annyit kérnek a szervezők, hogy főtt, vagy kifújt tojást vigyenek magukkal  a programra. Mindezeken túl egy meglepetésvendéggel is készül a Szászvári Nőegylet, valamint enni és innivalóval is kedveskednek a rendezvény iránt érdeklődőknek.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában