Félelmetes

2024.03.17. 10:00

Nyugtalanító kapcsolat alakul ki egy lány és egy plüssállat között

Újabb horrort tűzött műsorára a pécsi Cinema City, amely a Képzeletbeli címet viseli. Az alkotást március 17-én egy alkalommal, délután 5 órakor vetítik a moziban.

Czeczon Enikő

A film leírása az alábbi felütéssel indít: a képzeletbeli barátok valóban a gyerekkori képzelet szüleményei, vagy valami félelmetesebb rejtőzik benne? Ebben a filmben úgy tűnik az utóbbi, hiszen amikor Jessica a családjával visszaköltözik gyermekkori otthonába, legfiatalabb mostohalánya, Alice kísérteties kötődést alakít ki egy Chauncey nevű plüss medvével, akit az alagsorban talál. Nyugtalanító játékba kezd Alice a medvével, ami egyre baljósabb és veszélyesebb lesz, és a kislány viselkedése is egyre aggasztóbbá válik. Jessicának rá kell ébrednie, hogy Chauncey sokkal több, mint kitömött játékmaci, aminek hitte.

Az alkotást Jeff Wadlow rendezte, aki már több alkotást is letett a filmes asztalra. Ilyen például a Sose hátrálj meg, a HA/VER 2., a Felelsz vagy mersz, A vágyak szigete és a Bridge Hollow-i átok. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában