Nőnapra is készülnek

2024.03.06. 15:00

Sok programot kínál a Pécsbányai Közösségi Ház

Március első felében is számtalan eseménnyel készül a Pécsbányai Közösségi Ház csapata.

Czeczon Enikő

Fotó: My Ocean Production

Március 8-án a nőnap alkalmából a nők kerülnek a középpontba, valamint a család. A nemzetközi napon egy hangulatos, rengeteg programmal megtűzdelt délutánra várják az érdeklődőket a közösségi házba délután 4 órától. 

De a Kertbarát Klub sem tétlenkedik márciusban, hiszen március 11-én újra összegyűlnek, amelynek háziasszonya Németh Bia lesz, akivel fűszerkeveréket készíthetnek majd a klubtagok. Míg március 14-én újabb táncházban rophatják az érdeklődők a Hanga Banda és Mészáros Dávid vezetésével.  

A közösségi ház sem marad ki a forradalom és szabadságharc hőseinek megemlékezői közül. Március 15-én Szabadság néven szerveztek túrát, amelyet Németh Bia fog vezetni. A hősökre való megemlékezés mellett pedig lehetőség lesz megismerkedni az ehető vadnövényekkel. 

Március 18-án pedig zártkörű program keretében érkeznek a házba a Jókai Mór Általános Iskola diákjai sétára, ismeretterjesztő foglalkozásra, salátakészítésre. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!