Hatalma érdeklődés

2024.04.27. 08:35

Már lehet regisztrálni Mága Zoltán komlói koncertjére

Hatalmas az érdeklődés a május 9-i Mága Zoltán koncert iránt, ezért előregisztrációs lehetőséget vezet be a komlói sportcsarnok, amellyel bárki biztosíthatja részvételét ezen a különleges programon.

Bama.hu

Az intézményközleményéből kiderül: tekintettel arra, hogy a városi sportcsarnok befogadóképessége véges, az előregisztrációkat érkezési sorrendben fogadják el.

Az előregisztráció az alábbi módok bármelyikén lehetséges név és születési év megadásával:

· Személyesen a sportcsarnok portáján 

· Emailben a [email protected] emailcímre küldött üzenettel

· Telefonon a 06-72/481-494-es telefonszámon

 

További információk:

· A belépődíj önkéntes, ugyanakkor kérnek mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten járuljon hozzá a jótékonysági koncert keretében megvalósuló adománygyűjtéshez.

· A rendezvényre konkrét helyjegy nem igényelhető, az ülőhelyek érkezési sorrendben foglalhatók el.

· Valamennyi előregisztrálót kérik, hogy legkésőbb 17:30-ig érkezzen meg a koncertre, ezt követően a foglalásukat semmisnek tekintik.

A rendezvényre az előregisztráció nem kötelező, a rendezvény napján előregisztráció nélkül is lehetőség lesz a koncertre való bejutásra a csarnok befogadóképeségéig, ugyanakkor aki biztosítani szeretné a részvételét, mindenképpen éljen ezzel a lehetőséggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában