Javában készülnek

2024.04.14. 11:30

Nepomuki-ünnepség: már várják a csónakosok jelentkezését

Bő egy hónap múlva, május 18-án tartják a város egyik legnagyobb szabású programsorozatát, az érdeklődők ezreit vonzó Nepomuki-ünnepséget.

Máté Balázs (Mohácsi Újság.hu)

Fotó: Dittrich Éva

A hagyományos elemek, mint például a jánoskázás vagy a tűzijáték, természetesen idén is részei a rendezvénynek.

Javában készülnek a busójárás után a legnagyobb szabású mohácsi rendezvény, az idén május 18-án esedékes Nepomuki-ünnepség megtartására a szervezők.

Az eseményen természetesen a hagyományos elemek, a helyi együttesek, alkotó közösségek fellépése, koncertje, bemutatkozása sem marad el, s ugyanez igaz a jánoskázásra, s az esti, látványos tűzijátékra, s az azt követő utcabálra is.

Idén  ismét megtartják a céhzászlós felvonulást is.

Utóbbihoz várják azon cégek, szervezetek, egyesületek jelentkezését, amelyek zászlajukkal szívesen részt vennének e programon.

Jelentkezni május 10-én 20.00 óráig lehet személyesen a Mohácsi Kossuth Teátrumban  vagy az [email protected] e-mail-címen.

Ugyanitt és ugyaneddig várják azoknak a csónaktulajdonosoknak a jelentkezését is, akik a jánoskázásban vállalják a főszerepet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!