Belu, a legbátrabb bálna

2024.04.02. 10:30

Nyugodtan olvadozhatunk a vászon előtt

A tavaszi szünet alatt a mozik rendre nagyot mennek – pláne akkor, ha olyan filmet is kínálnak, amley több korosztályt is képes megszólítani.

Bama.hu

A cukiságfaktor ki van maxolva

A Belu, a legbátrabb bálna pontosan ilyen film. A történet nem bonyolult: míg társai már mind fehérré változtak, Belu még mindig kicsi és szürke. Hogy bebizonyítsa rátermettségét és hogy teljesítse imádott nagymamája utolsó kívánságát, Belu veszélyes útra indul a Nagy Északra. Útja során számos veszélyes kalandba keveredik, de szerencséjére új barátokra is lel, akik segítik a hosszú úton. 

Ismerős? Persze, sok ilyet láttunk már, élőszereplőset is, rajzfilmet is – hogy más ne mondjuk, a Némó nyomában is hasonló tematikát követett, sőt, ott még a helyszín is ugyanez volt: a nagy kékség. Látványra tehát biztosan nem lesz panasz, a kék, mint alapszín, könnyen rabolja el a szívünket, a bálnákat meg mindenki szereti, úgyhogy ha csak ezt a kettőt nézzük, már biztosak lehetünk a sikerben. Nem világmegváltó film a Belu – de egy unalmas délutánra tökéletesen megteszi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában