Összefognak

2024.04.16. 10:29

Szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre a tűzoltótoronyban

A Szellemirtók újra bevetésen, akik most a borzongás birodalmában küzdenek meg a szellemekkel. Az újabb kalandot a pécsi Uránia Mozi és a Cinema City is vetíti április 16-án több alkalommal.

Czeczon Enikő

Hogyha nagy a baj, és szellemek piszkálnak, kísértetek kísérleteznek rajtunk, akkor egyértelmű, hogy a Szellemirtókhoz fordulunk. Ugyan már nem ugyanaz a négyes száll be az autóba, amikor riasztás érkezik, viszont a híres New York-i tűzoltótorony nem változott. Az új szellemirtók, a Spengler család tagjai itt találkoznak az eredeti csapattal, akik mint kiderül, nem mentek nyugdíjba. Egy szupertitkos kísérleti laboratóriumot hoztak létre, hogy a szellemszakmát még magasabb szinten tudják űzni. Azonban rátalálnak egy ősi műtárgyra, amelyből elszabadul egy gonosz erő, ami miatt az öregeknek meg a fiataloknak össze kell fogniuk, hogy megmentsék a világot a mindennél fagyosabb jégkorszaktól.

Az összes legendás szereplő feltűnik a Szellemírtók - A borzongás birodalma című alkotásban, amelyet a pécsi Uránia Moziban kétszer 18:00; 20:15 , míg a Cinema City négyszer 13:00; 15:20; 17:40; 20:00 vetítenek.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában