Ha péntek, akkor Villány!

2024.05.12. 13:40

A Neoton Família sztárjaival bulizhatunk Villányban

Első alkalommal rendezik meg a „Ha péntek, akkor Villány!” című estet a borairól ismert településen május 17-én, pénteken a rendezvénytéren.

Mohay Réka

Forrás: MW

Fotó: Végh István

A programra a Neoton Família sztárjai, valamint Rácz Gergő és Orsovai Reni érkezik sztárfellépőként.

A villányi lakosok ingyenesen vehetnek részt a programon, lakcímkártya és személyi azonosító okmány felmutatásával, a Csányi pincészet felőli beléptető ponton. 14 év alattiaknak szintén ingyenes a belépés a programra, a többi érdeklődő a település weboldalán válthat elővételes jegyeket.

A rendezvény folyamán a sztárfellépőket megelőzően is érdekes programokkal várják a látogatókat. 18.30-tól a Villányi Fúvószenekar lép fel, ezt este 19 órától borrendi megnyitó és avatás folytatja.

Rácz Gergő és Orsovai Reni 19.30-tól ad koncertet a villányi rendezvénytéren helyet kapó eseményen. Őket a retro dallamok és az 1980-as évek muzsikájának szerelmeseinek várhatóan nagy örömére a Naoton Família sztárjai követik, zenei időutazást kínálva a Villányba látogató zenekedvelőknek és szórakozni vágyóknak.

A „Ha péntek, akkor Villány!” lezárásaként DJ Pepe szolgáltat talpalávalót a téren összegyűlt közönség számára.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában