Programkavalkád

2024.05.21. 13:40

Ünnepélyes keretek között és gyereknappal egybekötve átadják a megújult parkot

Ünnepélyes kereted között átadják június 2-án a Gesztenyés Parkot Mecseknádasdon délután fél 3-kor.

Czeczon Enikő

Forrás: MW

Fotó: KISS ANNAMARIE

Az esemény részeként Felföldi László megyés püspök megáldja az elkészült parkot, majd beszédet mond Dukai Miklós, a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium önkormányzati államtitkára, Hargitai János országgyűlési képviselő és Kraszné Auth Szilvia a település polgármestere. Az átadón fellép a Mecseknádasdi Harmonika Zenekar, a Schloßgarten Óvoda és Bölcsőde óvodásai, a Liszt Ferenc Német Nemzetiségi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola gyerekkórusa és a Skóciai Szent Margit Egyesület kórusa.  

Az átadóval egy napon megrendezik a település gyereknapi ünnepségét is délután 4 órától. Rengeteg élmény vár a gyerekekre: trambulin, légvár, csillámtetkó, lufihajtogatás, környezetvédelmi gyerekprogramok, közös meseírás, sportolási lehetőséggel, tűzoltó autó, habparty, valamint a rendőrség közreműködésével kerékpárverseny, logikai játékok, rendőrautó és rendőrkutya.  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!