Odateszik magukat

2024.06.08. 10:30

Japán egyik legsikeresebb animéjéből végre elkészült a moziváltozat

A nyár első hónapjában is műsorra tűztek egy animét a mozik. Június 8-án a pécsi Apolló Mozi és a Cinema City vetíti a Haikyu!! The dumpster battle című japán alkotást.

Czeczon Enikő

A főhős, Shoyo Hinata csatlakozik a Karasuno Gimnázium röplabdaklubjához, hogy olyan legyen, mint példképe, a “Kis Óriás” néven ismert egykori Karasuno játékos. Az egész estés animében a csapat, amelynek tagjai jóban-rosszban kitartanak Hinata mellett, szembetalálják magukat legnagyobb riválisukkal, a Nekoma csapatával. A sorozatból megismert hősök egy egészen új kalandban mutatják meg milyen erősek és ravaszak. Odateszik magukat a pályán, és ha arra van szükség, akkor a pályán kívül sem ijednek meg a saját árnyékuktól.

A Haikyu!! Japán egyik legsikeresebb animéje, és a rajongók már régóta várták a belőle készült moziváltozatot, ami végül Magyarországra is megérkezett.

A pécsi Apolló Mozi a japán alkotást délután 18 órakor, míg a Cinema City 13 óra 45 perckor és szintén 18 órakor vetíti eredeti nyelven, magyar felirattal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában