Hangok titkos élete

2024.06.11. 16:20

Popkulturális kuriózummal vár a baranyai település

A nagypeterdi tó partján június 15-én délután 1 órakor egy nem mindennapi interaktív zenei előadást láthatnak és hallhatnak az érdeklődők, ami egy szerepjáték beatbox-szal párosítva.

Czeczon Enikő

A Hangok titkos élete című program főszereplője Fekete János „Jammal”, akinek ezen családi és gyermekműsora igazi popkulturális kuriózum a hazai zenei palettán. A darab alapvetően életünk meghatározó hangjaira és annak ritmusaira épül. Magát a történetet és egy új világot egyszemélyes zenekarként Jammal beatbox-szal, valamint a hangok és a mozgás által teremti meg, amely egyből elvarázsolja a nézőket, akik ezáltal egy humoros, interaktív műsor részesévé válhatnak. 

A történet népmesén alapul, ami tanulságos és szórakoztató mind a gyerekeknek, mind a felnőtteknek, akik az előadó karizmatikus személyiségének köszönhetően képesek újra gyermekké válni.  

Az esemény látogatása ingyenes, ami a Petőfi Kulturális Program a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával, a Nemzeti Művelődési Intézet szervezésében valósul meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában