Futsal

2023.07.16. 11:01

Öt csapattal mérkőztek meg, majd DR BRS társaságában lazítottak

Móga Richárd

Forrás: Komló Futsal

Nem unatkoztak a Komlói Futsal egyesület tagjai, ugyanis a klub nemrégiben háromnapos siófoki tábort szervezett a játékosainak, ahol a gyerekek a Balaton környéki csapatokkal mérhették össze tudásukat.

A komlói csapat megmérkőzött a Tamási, az Enying, a Siófok, a Mol Fehérvár, illetve a Balatonszabadi csapataival, amely jó lehetőséget adott arra, hogy felmérjék a csapat állapotát és játéktudását.

A torna után a kikapcsolódás sem maradhatott el: strandolás, lángosevés és az esti szórakozás. Sőt, DR BRS társaságában egy fergeteges buliban érezték jól magukat a csapattagok. 

– Úgy érezzük, hogy ha az első félév után egy ilyen tábort tudunk szervezni a gyerekeknek, az azt mutatja, hogy jó úton járunk. A gyerekeken látszott az önfeledt boldogság, és hogy jól érzik magukat. Ez számunkra nagyon fontos– fogalmazott közösségi felületén Korbuly Ákos, az egyesület egyik vezetője.

Forrás: Komló Futsal

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában