Kézilabda

2024.05.24. 13:17

Érzelmes búcsút vettek a Komló távozói

Kvanduk Bence

Fotó: Karnok Csaba

Elbúcsúzott Melnicsuk Viktor a várostól, aki jövőre a Carbonex-Komló férfikézilabda-csapata helyett a Balatonfüredet erősíti majd az NB I.-ben.

– Felejthetetlen 4 szezont töltöttem Komlón, amire rendkívül büszke vagyok, hiszen mondhatom, itt lettem igazán kézilabdázó – kezdett bele az irányító. – Nagyon sokat tanultam és tapasztaltam. Rendkívül hálás vagyok mindenkinek, aki részese volt az utamnak, legyen az szurkoló, vezető, edző vagy csak egy jó barát! Leírhatatlan mennyi mindent kaptam ettől a várostól, csapattól és tőletek szurkolóktól! Örökre a szívembe zártam Komlót! Köszönök mindent, mindörökké jó szerencsét!

Hasonlóképpen tett a klub tíz év után távozó ikonja, Ante Granics is.

– 10 csodálatos év után itt az ideje a búcsúnak – írta a kapus. – 10 gyönyörű év telt el, amely során voltunk fenn és lenn, voltak győzelmek-vereségek és megannyi barátság szövődött, amiket örökké a szívemben fogok őrizni. Köszönet a vezetőknek, edzőknek, csapattársaknak és minden dolgozónak, akik a komlói kézilabdacsaládhoz tartoznak. Köszönöm a türelmet és támogatást a nehéz időszakokban. Természetesen nagy köszönet az Ultras Komlónak is. A legjobb szurkolók Magyarországon! A szívem örökké kék lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában