Labdarúgás

2023.12.10. 09:06

Egy utolsó erőfeszítés kell még a PMFC-től idén

Ahogyan azt már megszokhattuk, a tavaszi szezonból egy forduló előre csúszott az ősz végére a labdarúgó NB II.-ben, így a PMFC megütközik újra a Mosonmagyaróvárral vasárnap 13 órától.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

A PMFC a sereghajtó Mosonmagyaróvárnál vendégeskedik, amelyet Harsányi bombájával vert az első fordulóban. Most legalább ezt kellene megismételnie a sokszor gólképtelen pécsieknek. Azt azonban érdemes megjegyezni, hogy legutóbb épp egy kis sikerélményhez, no meg három ponthoz jutottak a vendéglátók a Siófok legyőzésével, amely már az előtte lévő fordulóban, a Misleny ellen is elég foghíjasan állt ki. Persze az óváriak ellen jó eséllyel rezgethetik meg újra a hálót Tóth-Gáborék is, ugyanis eddig nem volt olyan találkozójuk, amin az ellenfél ne vette volna be a kapujukat legalább egyszer, a győzelmeiknél sem.

A vasárnapi program: Mosonmagyaróvár–PMFC, Siófok–Nyíregyháza (13.00), Bp. Honvéd–Csákvár,  Szeged–Kazincbarcika (17.00). 

A Szombathely–BVSC-Zugló, Tiszakécske–HR-Rent Kozármisleny, a Győr–Gyirmót, a Soroksár–Ajka, illetve a Budafok–Vasas-találkozókat elhalasztották. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában