Labdarúgás

2024.01.30. 14:20

„Nálam minden edzés egy BL-döntő” – új pályaedző segíti a jövőben a pécsieket

Móga Richárd

Az NB III.-ban vitézkedő PTE-PEAC labdarúgócsapata közösségi felületén bemutatta az együttes újonnan kinevezett pályaedzőjét, Egri Krisztiánt.

A sokat látott szakember a PMFC csapatában nevelkedett, majd felnőttként játszott Beremenden, Komlón, Harkányban és Ausztriában is. Edzői pályafutását a Székelyhidi SE-nél kezdte Székelyhidi Pál és Udvardi Zoltán mellett, később pedig már „B” licenccel a PMFC-nél volt több éven keresztül kis csoportoknál, öt esztendőt töltött Szentlőrincen, majd fél év kihagyás után elvállalta ezt a pécsi munkát.

– A tabellán elfoglalt helyezés egy jelen állapot. Minden győzelemért, minden pontért sokat kell dolgoznunk – fogalmazott a klub hivatalos oldalán Egri Krisztián. – A csapatnál eltöltött két hét alatt nagyon sok pozitív élmény ért. Mindenre képesek a játékosok, ha legyőzik saját félelmeiket és nem félnek hibázni edzésen. Tanulniuk kell belőle, hogy a bajnoki mérkőzésekre a legjobbak legyenek. Munkamániás vagyok, a kemény munkában hiszek. Nálam minden edzés egy BL-döntő.

A sok tapasztalattal, óriási munkabírással rendelkező, alázatos tréner arról is beszélt, hogy mi a közösen megfogalmazott cél Kardos Ernővel és az alakulattal a tavaszi szezonra vonatkozóan.

– Egy szóval megfogalmazva: BENNMARADÁS, csupa nagybetűvel. Természetesen emellett a játékosok karakterének fejlesztése, a csapat játékának kialakítása, valamint egy egységes rendszer kialakítása.

Fotó: Marcell Bischoff / Forrás: PTE-PEAC

A PTE-PEAC legközelebb február 3-án tesztel hazai környezetben, méghozzá a Szentlőrinc ellen 11 órától.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában