Kosárlabda

2024.02.25. 13:01

Ismét kikapott a Pécs, de senki nem dőlt kardjába – nyilatkozatcsokor

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Zsinórban harmadik bajnokiját is elvesztette az élvonalbeli bajnokságban az NKA Universitas Pécs női kosárlabdacsapata, de nem dőlt kardjába Jovan Gorec és Matea Tadic sem.

Cziczás László, a Győr vezetőedzője: – Egy szó jut eszembe a meccs után: a csapatjáték. Komoly kohéziót mutattak a lányok, a magyar játékosaink is szépen teljesítettek egy erős ellenféllel szemben. Nagyon értékes győzelem volt ez, egy siker választ el bennünket az alapszakasz második helyétől. Aki tudja, hogy min mentünk keresztül ebben a szezonban, az tisztában van vele, mekkora értékkel bírna ez. Ezen dolgozunk a folytatásban, hogy ezt a győzelmet még megszerezzük, miközben a Magyar Kupában is szeretnénk bejutni a négyesdöntőbe.

Jovan Gorec, a Pécs vezetőedzője: – A legjobbunkat akartuk mutatni, támadásban jók voltunk, védekezésben több hibát követtünk el. Gratulálok a győrieknek, komoly szezon van eddig mögöttük, teljesen megérdemelt az, hogy ilyen jól állnak a bajnokságban.

Matea Tadic, a Pécs kiválósága: – Jól kezdtük a mérkőzést, nagy energiákat mozgósítottunk, majd elveszítettük a fókuszt. Nyomás nélkül játszottunk, de szerettünk volna rangadót nyerni, ez nem sikerült, de büszke vagyok a csapatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában