Labdarúgás

2024.02.04. 09:02

Két pécsi gólszerő is visszatér, hogy a Siófokot sikerre vezesse a PMFC-nél

Szombaton berobbantott az NB II.-es focitavaszt a HR-Rent Kozármisleny és a Budapest Honvéd, de a vasárnapot sem kell labdarúgás nélkül töltenie a helyieknek, hiszen 14 órakor a PMFC fogadja majd a Siófokot.

Kvanduk Bence

Fotó: Löffler Péter

A PMFC a Siófok ellen rajtol el a tavasszal, s a pénteki bejelentéseket követően már az is biztos, hogy két új játékossal. Egyfelől szerződtette a pécsi együttes a Mislenyből távozó Rácz Balázst, aki így kilenc év után tér vissza nevelőegyesületéhez miután megjárta a Ferencvárost, a Budapest Honvédot, a Debrecent és a Szegedet, valamint piros-feketében folytatja a 21 éves szélső, Miknyóczki Ádám is kölcsönben vételi opcióval, aki a kék-fehéreknél nem kapott elég lehetőséget a bizonyításra. A két igazolástól várja a pécsi együttes, hogy lendületesebb lesz majd a támadójátéka, s a gólok is megérkeznek. 

Mindeközben a másik oldalon visszatér Svedyuk Alex és Gyurkits Gergő. Előbbi épp a Siófok elleni bombájával iratkozott fel a PMFC kevés gólszerzője közé, míg utóbbi az Ajka elleni emlékezetes meccsen talált be. Így nagyjából a pécsi gólok 30 százalékát szerző labdarúgók most épp Helesfay kapuját igyekeznek majd bevenni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában