Labdarúgás

2024.03.25. 12:09

A forduló legjobbja elixírhez juthatott, de több spíler is pazar hétvégét tudhat maga mögött

Móga Richárd

Fotó: Laufer László

Néhány labdarúgócsapat számára igencsak emlékezetesre sikeredett az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság hétvégi fordulója.

A liga legjobb formájában lévő csapata, a PTE PEAC II. szép győzelmet aratott hazai környezetben a Lovászhetény-Pécsvárad ellen, Oszvald Bálint és Gelencsér Gergő pedig különösen jól teljesített.

Pár órával később Siklóson a másik bajnokaspiráns, a Bóly is elhasalt. A házigazda a véghajrában talált be, válasz pedig már nem érkezett. Szabó Dávid lehúzta a rolót, Látschám kiválóan tette a dolgát, de Tésenyire sem lehetett panasz.

Mindeközben Komlón a PVSK ünnepelhetett, ráadásul november után először. A félidőben még 2–0-ra vezetett Turi Zsolt legénysége, de Sziládi elixírhez juthatott a szünetben, ugyanis mesterhármast jegyzett, így egyértelműen ő a hétvége legjobbja. Csapattársai közül Tornyos és Farkas is mindvégig sziporkázott.

Vasárnapra maradt a listavezető meccse, ahol ugyan a Nagykozár hamar előnybe került, de aztán a Villány bedarálta ellenfelét. Lehota kétszer is beköszöntött, Gellén megszerezte idénybéli huszadik gólját, de Kovács Kristóf is feliratkozott a gólszerzők közé. Ezzel tehát már kilenc ponttal vezeti a bajnokságot Kósa Zoltán alakulata.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában