Labdarúgás

2024.03.24. 17:40

Alaposan kitömte ellenfelét a Villány, már kilenc pont a listavezető előnye

Móga Richárd

Forrás: Villány Torna Club 1916.

Az AutóCity Volkswagen Baranya Vármegyei I.-es bajnokság listavezetője pontosan tudta, hogy egy győzelemmel megléphet a tabellán, így nem is csoda, hogy gyakorlatilag az első pillanattól kezdve magas hőfokon égett. 

Béres Mihály kapuját az első játékrészben négyszer is sikerült bevenni, a fordulást követően pedig még kétszer, így igencsak kitömte az éllovas a Nagykozárt. Ezzel immáron kilenc ponttal vezeti a bajnokságot Kósa Zoltán legénysége.

Villány–Nagykozár 6–1 (4–1)
Villány. Vezette: Güldner (Mehringer, Resch). Villány TC: Szabó B. – Ulakity M., Csernyánszky, Forró, Hazenauer – Kovács K., Lehota, Sztojka – Ulrich, Gellén, Wiesner. Edző: Kósa Zoltán. Nagykozár KSE: Béres Mi. – Nagy M., Németh T., Béres Má., Meretei – Laki, Rigó, Babai, Kiss K. – Bodor, Duraku. Vezetőedző: Takács Lajos.
Villányi gólszerzők:  Lehota (2), Ulrich, Gellén, Forró, Kovács K.

Góllövőlista

20 gólos: Gellén Dávid (Villány TC).

17 gólos: Wiesner Szabolcs (Villány TC).

10 gólos: Nagy Zsombor (Bólyi SE), Szentes Krisztián (Lovászhetény-Pécsvárad KFT).

8 gólos: Miltner Szabolcs (PTE PEAC II.), Városi Viktor (Sport36 Komlói Bányász).

6 gólos: Bognár Botond (Sport36 Komlói Bányász), Dankó Bálint (PTE PEAC II.).

 

Ez következik
Huszadik forduló
Március 30., szombat, 15.30: Lovászhetény-Pécsvárad KFT–Bólyi SE (Dr. Kófiás Mihály Városi Sporttelep), PVSK–Siklós (PVSK Sporttelep).

Március 31., vasárnap, 15.30: Nagykozár KSE–PTE PEAC II. (Nagykozár KSE Labdarúgó Pálya), Villány TC–Sport36 Komlói Bányász (Villány TC Sporttelep).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában