Labdarúgás

2024.04.09. 17:40

Mátyus János: „Elfogadhatatlan!”

A PMFC vereséget szenvedett a Nyíregyháza vendégeként Balmazújvárosban a labdarúgó NB II. 27. fordulójában. Mátyus János csalódottan értékelte csapata teljesítményét.

Kvanduk Bence

20240225 Pécs Merkantil Bank Liga NB II. 22. forduló férfi labdarúgó mérkőzés PMFC - FC Ajka. Fotó: Laufer László ll Dunántúli Napló Képen: Mátyus János, a PMFC vezetőedzője

Pillanatok alatt, az első perc végén hátrányba került a PMFC a Nyíregyháza ellen, s onnan már nem volt visszaút. Ugyan a találkozó végén Hudák szépített, valós pontszerzési esélyei nem voltak a pécsieknek, s a pályaválasztó korábban lezárhatta volna a találkozót.

Mátyus János: – Ilyen óriási hibát elkövetni a bajnokságban egyszer is sok, mi kettőből kétszer megcsináltuk. Ez elfogadhatatlan! Az elmúlt hétvégén talpra álltunk kétszer, ami dicséretes, de most ez nem sikerült. A Nyíregyháza ellen kikapni baj, de megesett már mással is. Az első félidei teljesítmény elfogadhatatlan volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában