Hírek

2004.12.09. 06:31

Brazil bombázó a gengszterfőnök

(Gara R.)

Gisele Bündchen brazil anyától és német apától született. Öt lánytestvérével együtt cseperedett fel Sao Paolóban, szerény körülmények között. Míg aztán, mint a mesében, hamburgerezés közben felfedezte egy sasszemű fotós. A gyönyörű, karcsú modell útja nyílegyenesen vezetett a legnagyobb divatházak kifutójára. Olyan cégek arca volt, mint Versace, Valentino vagy Dior.

Tökéletes vonalú alakja a leghíresebb magazinok címlapján virított. Hírnevét tovább növelte, amikor sikerült elcsavarnia
Leonardo DiCaprio fejét. A párra idei szakításukig évekig vadásztak a lesifotósok. Gisele most nagy fába vágta fejszéjét, eldöntötte, hogy a kifutók után a filmvásznat is meghódítja.

Nálunk is most mutatják be Amerikai taxi című első filmjét, amelyben egy New York-i bankrabló banda szív- és pénzrabló főnökét domborítja. Van azonban a filmben egy jelenet, amelyet sehogy sem akart leforgatni. A forgatókönyv szerint meg kellett csókolnia kolléganőjét, Jennifer Espositót.

– Rettenetesen ideges lettem, amikor elkövetkezett ez a felvétel. Mondtam is Jennifernek, nagyon sajnálom, de nem sok kedvem van ehhez a csókhoz. Végül nem volt kibúvó, meg kellett tennem. Nagyon zavart, arra gondoltam, mit szólnak majd a szüleim, ha ezt látják? – kesergett a brazil szépség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!