Hírek

2008.10.11. 07:30

A filmvilág hírei

A mai hírekből megtudhatják, Anna Faris milyen szerepet nem vállalt el; Mila Kunis-ról, a Max Payne csinos szereplőjéről mi derült ki a film forgatása alatt; Leonardo DiCaprio nősülésre adja-e a fejét; és hogy Reese Witherspoon legújabb filmjében, a Négy karácsony-ban milyen bonyodalmakba keveredik Vince Vaughn-nal.

BAMA

A nyuszi nem vetkőzik
A skatulyáktól nehéz megszabadulni. Nem sokkal az után, hogy a Sikoly-sorozatban népszerűvé vált Anna Faris új vígjátéka, A házinyuszi (The House Bunny, hazai bemutató: október 9.) nagy sikert aratott az Egyesült Államokban, a színésznőt új film főszerepére kérték fel. És mivel a nyuszis vígjátékban egy butus Playmate-et alakít, akinek minden vágya, hogy egyszer Miss November válhasson belőle, talán nem is meglepő, hogy egy legendás pornószínésznő életéről szóló dráma főszerepére kérték fel. A pornószínésznőt a Mély Torok című filmje tette legendássá, tragikus élete pedig alkalmassá a főhős-szerepre.

Anna Faris azonban nem sokkal a szerződés aláírása után meggondolta magát, és most kihátrál a produkcióból.

– Nekem ez túl sok – nyilatkozta. – Túl intenzív. Eddig még azt is mindig belevettem a szerződésbe, hogy meztelen jelenetet nem vállalok, most meg hirtelen nagyon kemény dolgokat kéne kamera előtt csinálnom. Kösz szépen – azt hiszem, maradok a vígjátékoknál.


Max Payne és a mesterlövész
Egy színésznek minden forgatás új meglepetéseket tartogat; ha jól játszik, mindig új felfedezéseket tehet saját magáról.

Mila Kunis például még életében nem fogott a kezébe puskát. Most viszont a Max Payne – Egyszemélyes háború (Max Payne, hazai bemutató: október 30.) című akciófilmben bérgyilkosnőt, a bosszúálló Mark Wahlberg társát alakította, így a producerek rövid fegyveres kiképzésre küldték. És itt jött a meglepetés: a Kijevben született, 25 éves amerikai színésznőről kiderült, hogy őstehetség a fegyverhasználatban. Kaszkadőr-kiképzője a második lecke után abba hagyta vele a munkát: „tőle legfeljebb én tanulhatok” – mondta. A színésznő azóta több fegyverhasználati és célbalövő vizsgát letett, egyebek között azt, amelyen a SWAT – a speciális, gyorsreagálású kommandó – tagjai mutatják meg, mit tudnak. És mindig tökéletesen teljesített.

– Ha a színészet mégsem jön be – nyilatkozta a barna szépség –, akkor még mindig elmehetek bérgyilkosnak. Szerencse, hogy az extra cool bőrkabátomat elkértem a jelmezesektől a Max Payne forgatása végén.


Házasságok hálója
Leonado DiCaprio megnősül… majd egyszer. Bár az utóbbi időben egyre több pletyka kapott szárnyra, mely szerint a színész arra készül, kimondja a boldogító igent. A háromszoros Oscar-jelölt nemrégiben egyértelműen cáfolta ezeket a híreket. Ugyanakkor határozottan kijelentette: előbb-utóbb mindenképpen nősülni szeretne, és gyerekekre vágyik.

– A Hazugságok hálója (Body of Lies, hazai bemutató: november 27.) forgatásán sokat beszélgettem Russel Crowe-val – nyilatkozta Leo – és ő folyton a gyerekeiről áradozott. Imponált, hogy ez a kemény pasas így el tud lágyulni: és komolyan irigyelni kezdtem.

DiCaprio 2005 óta jár Bar Refaeli izraeli modellel – akiből egyelőre nem lesz Mrs. DiCaprio.


Witherspoon családok között
Nem könnyű a családi élet. Reese Witherspoon legújabb, karácsonyi vígjátékában a kételkedőket is meggyőzi arról, hogy a család elsősorban botrány, nehézség, váratlan fordulat és meglepetés, esetleg egy leállíthatatlanul kanos nagyapa képében jelentkezik az ember életében. A Négy karácsony (Four Christmases, hazai bemutató: december 18.) című, elsöprő vígjátékban egy fiatal pár (Vince Vaughn alakítja Witherspoon párját) kénytelen az összes szülőjét végiglátogatni: és mert már mindegyik elvált és új párt választott, ez négy vad, kaotikus és meglepetésekkel teli vizitet jelent.

Az életben pedig ugyanez a helyzet. Bár Reese Witherspoon mindent elkövet, hogy gyerekeit harmóniában és békességben nevelje fel, nem megy minden simán. Barátja, Jake Gyllenhaal néha van, és néha nincs. Az elmúlt hetekben a lapok arról cikkeztek, hogy – mivel sok munkájuk miatt alig vannak együtt – szakítanak, ezen a héten viszont közös lakást kerestek London Mayfair negyedében: lehetőleg olyat, ahova más lakások ablakából nem lehet belátni, és amelynek több – nem közvetlenül az utcára nyíló – kijárata van. Így a hírességek és gyerekeik jó eséllyel szökhetnek meg a fotósok elől. És jó eséllyel bújhatnak el, ha kivételesen együtt tudnak és akarnak lenni, hogy egy kis családi életet éljenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!