Hírek

2008.10.15. 12:15

Tatán az U19-es labdarúgó-válogatott

Hétfő óta Tatán edzőtáborozik az október 20. és 25. között megrendezendő U19-es Eb-re gyakorló labdarúgó-válogatott. Sérülések miatt egyelőre több játékos nem tudott csatlakozni az együtteshez.

BAMA

Simon Andrást és Kádár Tamást klubja, a Liverpool, illetve a Newcastle nem engedte el az összetartásra, mert mindketten csak most kezdték el az edzéseket, s még rehabilitációs munkát végeznek – olvasható a Labdarúgó Szövetség honlapján. A Stuttgartban szereplő Varga Bencét porcsérülése miatt a múlt héten megoperálták, és az MTK-s Molnár Marcell is sérült. A szombathelyi Devecseri Szilárd kedden elhagyta a tatai edzőtábort, mert állapota nem javult, s két békéscsabai fiatal, Szokol Zsolt és Kovács Dániel sem teljesen egészséges. Ők ott vannak ugyan Tatán, de nem tudnak a többiekkel edzeni, ráadásul kedden a győri Tóth Máté is kapott a lábára egy rúgást.

Szerda este két játékos csatlakozik a kerethez, Simon Ádám (Haladás) és a Devecseri Szilárd helyére meghívott Sváb Dániel (Ferencváros), s később Gulácsi Péter (Liverpool) is hazatér. Az U20-as együttes Alpok-Adria kupameccsét követően Wilco van Buuren és Zsivoczky Gyula is visszatér Tatára, s az A-válogatott hazaérkezése után Jámbor László fejlesztési igazgató is követi a szakembereket.

Az Eb-selejtezőtorna műsora:

10. 20., hétfő
Skócia–Azerbajdzsán, Tiszaújváros, 14.30
Magyarország–San Marino, Nyíregyháza, 17.30

10. 22., szerda
Skócia–San Marino, Tiszaújváros, 14.30
Azerbajdzsán–Magyarország, Nyíregyháza, 17.30

10. 25., szombat
Magyarország–Skócia, Nyíregyháza, 14.30
San Marino–AzerbajdzsánTiszaújváros, 14.30

Ezek is érdekelhetik