Hírek

2012.04.04. 17:04

Az Axel Springer munkatársai lendületben - a Vivicittán is

Az első áprilisi hétvégén immár 27. alkalommal került megrendezésre a Telekom Vivicittá városvédő futás. A futás célja, hogy felhívja mindannyiunk figyelmét szűkebb-tágabb lakókörnyezetünkre, a környezetszennyezésre, környezetvédelem és fenntarthatóság fontosságára.

BAMA

Egy élhetőbb város reményében neveztek, a szeles idő dacára közel 13 ezren. Ez volt eddig minden idők második legtöbb nevezőjét megmozgató Vivicittá. Gyaloglástól kezdve, a 800 méteres családi távon vagy akár félmaratoni távon mérethette meg magát az, aki szeretett volna kicsit is azonosulni a városvédő futás szellemiségével. Az Axel Springer munkatársai több távon is megmérették magukat.

Volt, aki családjával együtt, volt aki kolléganőivel vágott neki a távnak. Kollégáink a Fenntarthatósági Média Klub színeiben indultak. A klub egy olyan iparági kezdeményezés, melyhez azon médiatulajdonosok csatlakoztak, akik számára fontosak az emberi értékek, a környezet, az esélyegyenlőség és a fenntartható fejlődés. Az eseményen részt vettek látáskárosultak, mozgásukban akadályozott vagy kerekes székben ülők is, akik teljesítménye példaként szolgálhat, részvételük pedig rávilágít az esélyegyenlőségre. Reméljük jövőre még többen csatlakoznak-csatlakozunk a rendezvényhez, hogy azzal kifejezhessük: Igen, számunkra is fontosak az említett értékek,  mi is egy élhetőbb várost szeretnénk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!