Ingatlanajánló

2022.02.13. 15:40

Egy szuper parasztház Drávacsehiben, ami nagyon kéne

Képzeljen el egy esővíz gyűjtő tartállyal és napelemmel működő öko-házat. Most képzelje bele ezeket ebbe a mindössze 4,9 millió forintért kínált drávacsehi házba! A lehetőségek adottak, hogy egy önnfentartó, rusztikus otthonra és tágas birtokra tegyünk szert a határ mentén. Új élet 70 nm-en, kalandvágyóknak és romantikusoknak!

bama.hu (forrás: Ingatlanbazár.hu)

“Hallottál már a Bőköz fesztiválról? Nem! Akkor ideje megismerni ezt a csoda szép és dinamikusan fejlődő kis települést a maga bűbájával.A Bőköz Fesztivál négy ormánsági kistelepülés, Kémes, Szaporca, Tésenfa, Drávacsehi és a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatósága ŐsDráva Látogatóközpontjának összművészeti rendezvénye, amely a falvak egyedi arculatára, jellegzetes hagyományaira, értékeire, a helyi aktivitásokra és az ökoturizmusra, valamint a fesztiválra meghívott művészek, művészcsoportok kreativitására épül.

Drávacsehi az 58-as főút közelében fekszik, Harkánytól körülbelül 7 km-r távolságra.A település lakott területe viszonylag távol, mintegy 3 kilométerre fekszik az országhatárt ezen a szakaszon több helyütt is kereszteződ Drávától, és így az országhatártól, de a falu közigazgatási területe egy rövid sávban lenyúlik egészen a folyóig, sőt egy egészen kis területen átnyúlik a túlpartra is, így tehát Drávacsehi is határfalunak tekinthető.

Ebben a környezetben kínálok megvételre egy 5620 m2-s telken, egy sváb típusú, 70 m2-s parasztházat. Falazata leginkább tégla, de van benne egy kevés vályogtégla is, tető szerkezete korának megfelelő állapotban van. A felújítás két irányban is elkezdhető, akár eredeti állapot, autentikus kinézet megtartása vagy modernizálni is lehet. [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!