Ingatlanajánló

2023.03.18. 16:32

Élet 500 nm-en, elegánsan: íme a hét pécsi háza!

Az 500 nm-es, pécsi, eladó otthon nyitóképe olyan hívogató volt, hogy még úgyis kattintottunk, hogy tudtuk, a fasorban sem vagyunk a büdzsénkkel. De hát a nézelődés ingyen van… Íme egy, a helyi ingatlan kínálaton belül is egyedülállóan szép ajánlat!

Minden igényt kielégítő, exclusive, mediterrán családi birtok eladó! Mecsekoldal keleti lábánál kínálom vételre ezt a csodás, négy lakrészből álló ingatlant, a hozzá tartozó 2000 nm telekkel, 75m3-es medencével, 2 garázzsal, autóbeállóval. 

 

Az ingatlan kivitelezése rendkívül körültekintően, maximális igényességgel és minőségi anyagok felhasználásával történt. A tulajdonos saját igényeinek megfelelően, családja részére álmodta meg, és építette az otthonukként szolgáló épület együttest, a legkorszerűbb gépészettel és különösen jó térelosztással.

 

Az egész házra a nagyvonalú és igényes burkolatok, letisztult formák, ugyanakkor a praktikus, jól átgondolt térrendezés jellemző. 

 

A ház tájolásának köszönhetően körbe járja a napfény, tágas kertje biztosítja az épület számára a jó benapozottságot, és kellően távol tartja a közvetlen szomszédságot.

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!