Ingatlanajánló

2023.04.23. 11:13

A hét otthona: eladó egy erdélyi gerendaház Orfűn!

Az erdélyi gerendaház címszóval hirdetett szépség Orfűn várja új tulaját. Tippeljen, mennyibe kerül a 165 nm-es ritkaság! Irány egy, a helyi ingatlan kínálaton belül egyedülálló ajánlat!

“Fantasztikus igényességgel készült "ERDÉLYI GERENDAHÁZ" Elladó Orfűn! [...] Az ország egyik legkedveltebb nyaralófalujában, Orfű lakóövezetének csendes zsákutcájában, az Orfűi-tótól 500 m-re, 885 területen, 2008-ban épült kétszintes 165 m2-es, teljes összközműves egyedi tervezésű erélyi gerendaház eladó. A ház földszinti részén egy nagy méretű konyha-nappali, kamra, előtér, hálószoba, előszoba, fürdőszoba, WC, infraszauna és hozzá tartozó zuhanyzó és wc található. Hasznos alapterülete: 76 m2. A fenti szinten, 2 szoba, fürdőszoba, WC, közlekedő helyezkedik el, 34,5 m2-es hasznos alapterületen. A házban gáz-cirkó kazán, két körös elosztással padlófűtés és radiátorok vannak, valamint a nappaliban található fa tüzelésű kályha és egy hűtő-fűtő klíma is. 

A ház dupla garázzsal rendelkezik, az elektromos kapu- és garázsajtó nyitással. A garázsban padlófűtés van. A telek teljesen privát részén, egy 4x2,5 m-es medence is kialakításra került. A magasra épített kerítés, valamint az ültetett tuják diszkrét és nyugodt környezetet biztosítanak, így a nagyméretű 54m2-es terasz is kiválóan kihasználható. Az épületet riasztórendszer védi. Rezsiköltsége igen kedvező, ~ 50 ezer Ft/hó egy 3 tagú család fogyasztásához igazítva. Orfű évről-évre jelentős fejlődésen megy keresztül. Valamint a jövőben tervezett nagy volumenű turisztikai projekteknek köszönhetően a település folyamatosan fejlődik.[...]”

További csodás házak az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 
 
 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!