Ingatlanajánló

2023.09.23. 17:30

Unja a szokásos tereket? Izgalmas belső lehetőségekkel hódít ez a lakás

Pécs belvárosában bukkantunk arra az ingatlanra, amely nem csak a kreatív elmét íhleti meg.

Bama.hu

125 négyzetméter egy csendes utcában, mégis a központban, ami csak arra vár, hogy új tulajdonosa otthonossá alakítsa. Ha kell, még  garázst is lehet venni hozzá. Azonnal beköltözhető a lakberendezők álma! 

 

Pécs közkedvelt belvárosi részén, csendes utcában eladó egy 2023-ban felújított, 125 nm-es (hasznos alapterület) lakás, opcionálisan garázzsal! Egy nyugodt környezetben található, 2004-ben, minőségi anyagokból épült, hőszigetelt, 3 lakásos épület második emeleti, tetőtéri lakása. Árkád, Széchenyi tér, közgáz-jogi egyetem 5 perc sétára. 

 

Helyiségei: - amerikai-konyha nappali (58 nm), - 3 hálószoba, - 2 gardróbszoba, - fürdőszoba, - wc, - közlekedő. A kivitelezés modern stílusban, kiváló minőségű anyagokból készült! A felújítás a következőket tartalmazza: - új fűtésrendszer, - víz- és elektromos hálózat, burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók, minőségi konyhabútor gépekkel, friss festés. 

 

A lakáshoz egy 18 nm-es garázs vásárolható, melynek ára 8 millió forint. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető/ birtokba vehető!

Ha ez nem nyerte el a tetszését, nézegessen további izgalmas lakásokat az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!