Ingatlanajánló

2024.03.16. 16:40

Ingatlant keres, de vállalkozna is? Íme egy értékálló ingatlan Harkányban

A négy apartmanból álló ingatlan akár kiadásra, de akár saját nyaralóként is használhatja. Az apartmanoknak külön bejárata van, minden lakrészhet tartozik konyha, fürdőszoba és erkély vagy terasz. A 176 m2-es, 5 szobás épület remek befektetés és jövedelemforrás is lehet!

Bama.hu

Harkányi nyaraló, csendes, zsákutcában eladó! A négy APARTMANBÓL álló értékálló ingatlan, KIADÁSRA vagy saját nyaraló használtra ALKALMAS!

 

A téglaépítésű épület kétszintes, 176nm-es, 5 szobás ami egy dupla 886nm-es telken helyezkedik el. Az apartmanok külön bejárattal rendelkeznek, melyek a lépcsőházból nyílnak. Minden lakrészhez előkészített konyha, különböző nagyságú szobák, fürdőszoba, wc és erkély vagy terasz tartozik. Az elmúlt időszakban folyamatosan végeztek felújításokat az ingatlanban. 

 

Villany és vízvezetékek, hideg és meleg burkolatok cseréje megtörtént. Fűtését gáz-cirkó kazán adja, radiátor hőleadással. Tetőszerkezete jó állapotú, cserépfedésű. Udvara rendezett, nagyságából adódóan garázs vagy más egyéb épület építhető a telekre. 

 

Kifizetés követően azonnal költözhető! Harkány Termálfürdője nagyon kedvelt amit egész évben látogatják belföldi és külföldi vendégek. Remek lehetőség befektetésnek, jövedelemforrásnak!

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!