Kék hírek, bulvár

2013.02.28. 10:35

Rács mögött marad a szatír

Elrendelték a 33 éves, mutogatós férfi előzetes letartóztatását. A bíróság szerint fennáll a bűnismétlés veszélye.

M. B. (Dunántúli Napló)

Elrendelte a Pécsi Járásbíróság annak a harminchárom éves, hajléktalan férfinek az előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint a napokban a Zsolnay-negyedben és az egyetemen, az egyik folyosón a nemi szervét mutogatta. A bíróság indoklása szerint azért volt szükség a szeméremsértéssel gyanúsított férfi letartóztatására, mert esetében különös visszaesőként fennáll a bűnismétlés veszélye, tekintettel arra, hogy korábban több hasonló bűncselekményért már elítélték.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] A gyanúsított kiszáll a rendőrségi furgonból (fotó: Löffler P.)
[/caption]

Információnk szerint a férfit többek között erőszakos közösülés miatt is elítélték már, több mint egy évtizede. Szabadulása után pedig több, a mostanihoz hasonló bűncselekmény is volt már a rovásán, amikért szintén felelősségre vonták. 

Amikor a férfit bevezették a rendőrök a bíróság folyosójára, s ott meglátta a rá várakozó fotósokat, tévékamerákat, azonnal elrejtette az arcát. Valaki ekkor odavetette neki, bezzeg "akkor" nem volt szégyenlős. A gyanúsított azt kérte az újságíróktól, ne fotózzák le az arcát, azért, mert felismerik majd rabtársai a börtönben, akik ha megtudják, mit tett, erőszakot tesznek rajta – persze nem ezeket a kifejezéseket használta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!