Kék hírek, bulvár

2014.09.07. 11:30

Gyufásdobozokat hajtogat Bándy Kata gyilkosa

A Blikk információi szerint P. László múlt hét óta új feladatot kapott a szegedi Csillag börtönben.

blikk.hu, bama.hu

Gondolnánk-e arra, hogy amikor elővesszük a gyufát, hogy meggyújtsuk a gázt a tűzhelyen, talán éppen P. László keze munkáját tartjuk a kezünkben? – teszi fel a kérdés a blikk.hu. A napilap információi szerint erre ugyanis van esély, hiszen Bándy Kata gyilkosa a szegedi Csillagbörtönben, a múlt hét óta gyufásdobozokat és papírzacskókat hajtogat.

A pécsi rendőrség egykori pszichológusát 2012 júliusában meggyilkoló férfit 2013 májusában első fokon tényleges életfogytiglanra ítélte a Pécsi Törvényszék. P. László a másodfokú tárgyalásra ügyvédet cserélt, és a sztárügyvédként számon tartott Tuza Péter másodfokon elérte, hogy Bándy Kata gyilkosa 40 év után feltételesen szabadulhasson.

[caption id="" align="alignleft" width="334"] P. Lászlót a Csillag legkeményebb részlegébe vitték
[/caption]

A hírek szerint P. Lászlót a szegedi fegyház - ismertebb nevén a Csillag - legkeményebb részlegébe vitték, ahol azonban arra lehetősége volt, hogy újrakezdje az általános iskola nyolcadik osztályát.

Ugyanakkor, idén márciusban kezdték el bontani azt a házat, ahol a férfi pécsi tartózkodása során ismerőseinél lakott.

Címkék#bándy kata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!