Kék hírek, bulvár

2014.10.29. 11:36

Piásan vezetett, fának csapódott a Málomi úton

Sérülés nélkül megúszta a balesetet az ittas sofőr, ám a jogsija ugrott.

police.hu

Fának csapódott egy személyautó Pécsen, a Málomi úton szerdán hajnalban. A pécsi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik a rendőrségi helyszínelés után végezték a műszaki mentést. Az esettel kapcsolatban megkerestük a rendőrséget, ahol arról tájékoztattak, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján október 29-én 5 óra körüli időben egy személygépkocsi közlekedett Pécs belterületén a Málomi úton, a Táncsics Mihály utca irányából, Maléter Pál út irányába, mikor a jármű vezetője egy balra ívelő útkanyarulatban elvesztette az uralmát a gépjárműve felett, áttért a baloldali forgalmi sávba, majd az úttestet elhagyva egy fának ütközött.

A baleset következtében a személyautót vezető férfi nem sérült meg, a vele szemben alkalmazott alkohol gyorsteszt pozitív értéket mutatott, ezért vérvételre előállították.

A férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményezett a Pécsi Rendőrkapitányság, valamint vezetői engedélyét az intézkedő rendőrök a helyszínen elvették.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!