Kék hírek, bulvár

2014.12.05. 15:47

Súlyos baleset Birjánnál: két sérült

Letért az útról, kidöntött egy fát és árokba csapódott egy gépkocsi Birjánon. A jármű egyik utasát a tűzoltók szabadították ki.

bama.hu, forrás: Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, babara.hu

Előzetes vizsgálatok alapján műszaki hiba okozhatta azt a balesetet, amely a Baranya megyei Birjánon történt, a Kossuth Lajos utca és az 57-es főút kereszteződésénél.

A pécsi hivatásos tűzoltók egy embert feszítővágóval szabadítottak ki a kocsiból, egy másik utast a mentők emeltek ki.

Mint a rendőrségtől megtudtuk, a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2014. december 5-én 13 óra 45 perc körüli időben az 57-es úton Mohács felől Pécs irányába közlekedett egy személygépkocsi, amikor a birjáni elágazásnál eddig tisztázatlan okok miatt balra letért az útról, az árokba hajtott, majd egy fának ütközött. A baleset után a járműben tartózkodó két személyt a mentő kórházba szállította, sérülésük foka egyelőre nem ismert. A baleset körülményeit – szakértő bevonásával – a Mohácsi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Balesetek napja: máshova is kellett mentőt hívni

Több baleset is történt a megyében, további három szerencsétlenséghez mentőt is kellett hívni - olvashattuk a babara.hu-n.

Két autó ütközött Pécsett, a nyugati elkerülő úton, a Plaza mögötti szakaszon, amikor a Kertváros felől érkező kocsi vezetője nem adta meg az elsőbbséget.

A Lapisi úton egy sofőr elvesztette uralmát az autó felett, megcsúszott és fának csapódott.

Sellye határában a rendőrök egy Opelt akartak megállítani, mert felmerült, hogy a sofőr alkoholt fogyasztott. A kocsi nem állt meg, a rendőrök üldözőbe vették. Sellye előtt az egyik kanyarban kisodródott az Opel és egy mikrobusznak ütközött. H. Zs.

Címkék#birján

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!